Wentelteefjes
Wentelteefjes of “verloren brood”: deze klassieker staat absoluut in mijn lijst van comfort food!
Recept voor 5 à 6 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- Enkele sneden (oud) brood of toastbrood
- 2 eieren
- 200 ml melk
- Braadboter
- Bruine suiker
- Braadpan
Bereidingswijze
- Kluts de eieren met de melk in een schaal of ovenschotel.
- Leg de sneden brood één voor één in het mengsel en laat ze aan beide zijden kort weken.
- Laat de boter smelten in de braadpan en bak de wentelteefjes aan beide zijden.
- Serveer met wat bruine suiker.
Recente berichten
Trefwoorden
aperitief
bladerdeeg
brunch
cake
chocoholic
comfort food
confituur
exotisch
flan
fruit
gezond
glutenvrij
granen
groenten
hartig
kaas
kindvriendelijk
klassieker
koekjes
koffie
kruidig
kruimeldeeg
mini
noten
pudding
ronde bakvorm
Sinterklaas
snack
speculoos
suikervrij
tartelette
vierkante bakvorm
wafel
zomers
zonder ei
Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Privacyverklaring
Grootmoeders Gebak is bezorgd om je privacy. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
Geef een reactie